Bankrekening : BE70 7352 2105 7025 BIC: KREDBEBB --- Bank adres : OKRA MEEUWEN, 3670 Oudsbergen. Klik hier voor contactname.

donderdag 11 juni 2015

Bezoek aan PostelDe laatste jaren kunnen wij tijdens onze tocht naar Postel rekenen op uitstekend zomerweer. Als is de wind ook dit keer wel een spelbreker. Onder een voor iedereen haalbaar tempo bereikten we vlotjes onze gebruikelijke plasstop aan het Station van Lommel. Even uitrusten op een bankje, een klein hapje eten, een frisdrank nemen, wat kan het leven toch eenvoudig zijn. Vandaar ging het verder naar restaurant "Klotshoeve" in Postel. Klokslag 11u45 kwamen we toe met 46 km op onze teller. Bijna iedereen bestelde daar een lekkere schotel. Ook degenen die hun eigen boterhammetjes mee hadden konden op het terras terecht. Even nog een lekkere koffie en toen was het tijd om naar het Ijskraampje te fietsen. Daar wordt jaarlijks de groepsfoto gemaakt. Om 14u00 vertrokken we rchting Neerpelt, want dit jaar koos Jan Geuns om naar onze traditionele terugreis route over te schakelen. Dus deze keer niet over de Sahara en de Soeverein te Lommel. In Neerpelt, onze laatste stop van deze dag, werd nog een lekkere verfrissing genomen. Er viel mij vooral twee dingen op : de grote hoeveelheid wielertoeristen die we aan het kanaal tegenkwamen en dat in onze groep bijna 99 percent elektrisch rijdt.
En dan nu voor de statistieken : dit jaar hadden we 27 deelnemers waarvan 15 mannen. De totale afstand was 93 km. We vertrokken op 8u30 stipt en kwamen toe Meeuwen om 17u45.  (Verslag : Freddy)