Bankrekening : BE70 7352 2105 7025 BIC: KREDBEBB --- Bank adres : OKRA MEEUWEN, 3670 Oudsbergen. Klik hier voor contactname.

donderdag 6 augustus 2015

Bezoek aan " 't Kasteeltje" in Beverlo (Beringen)Stipt om 09u30 vertrokken we met 13 dames en 14 mannen. Het eerste gedeelte van de tocht verliep nog langs gekende wegen tot wij aan Koersel-Kappel kwamen. 
Deze keer stopten we aan "Oma's Ijs". Het was heerlijk vertoeven op het terras, alhoewel de wespen even roet in het eten kwamen gooien. Toen we daar, rond 11u30 en na 22 km, het tweede gedeelte van onze rit aanvatten, wees de thermometer reeds 30 gr C aan. Vanaf nu reden we, voor de meesten onder ons, op onbekend terrein. Langs mooie dreven, volledig beschut van de zon bereikten we onze bestemming van vandaag : 't Kasteeltje in Beverlo. We konden daar, aan schappelijke prijzen, genieten van vers hoeve-ijs (wel op basis van geitenmelk) of een lekkere pannenkoek. Maar de meerderheid verkoos toch om iets fris te nemen. Tot dan toe hadden we aan een zeer rustig tempo, wat op veel bijval mocht rekenen, 37 km gereden. Langs een andere, maar zeker niet minder mooie weg, vertrokken we dan huiswaarts. Even was er een oponthoud wegens een platte band en er werd ook nog gestopt voor de traditionele groepsfoto. Als we om 18u20 in Meeuwen-Centrum toekwamen hadden we toch 80 km gereden. Het was een prachtige dag geweest, met veel vriendschap en plezier. Een nieuwe bestemming die we in de toekomst zeker nog eens moeten aandoen.

Verslag : Freddy