Bankrekening : BE70 7352 2105 7025 BIC: KREDBEBB --- Bank adres : OKRA MEEUWEN, 3670 Oudsbergen. Klik hier voor contactname.

woensdag 29 juni 2016

De 3 Valleientocht

De Drie Valleientocht is een ongeveer 100 km lange en bewegwijzerde fietstocht voor de sportieve fietser, door de groene streek van Noord-Limburg, in een regie van zes gemeenten. Langs rustige wegen en door een rustgevende natuur fiets je langs de Abeek, de Warmbeek- en de Dommelvallei. De rit brengt je langs de meest sfeervolle bezienswaardigheden en plekjes in het noorden van onze provincie. Er is ook de keuzemogelijkheid om verkorte lussen te fietsen van ca. 40 km. De Drie Valleientocht wordt steeds verreden op de laatste woensdag van juni. In 2017 zal de Drie Valleientocht plaatsvinden op woensdag 28 juni.
Met 16 enthousiaste fietsers vertrokken we om half tien richting Peer, om de Drie Valleientocht te gaan rijden. De Drie Valleientocht is een fietstocht voor de sportieve fietser door de groene streek van Noord-Limburg, langs mooie wegen en een rustgevende natuur fietsten wij 61 km. Het was een gezellige namiddag, met de nodige stopjes voor een lekkere tas soep, koffie met taart, of een lekker pintje. Bedankt iedereen om deze 3 Valleientocht mee te rijden. Verslag:René